×
Menu
Click for more products.
No produts were found.
COOKIES

1. Základní ustanovení

1.1 Dokument firmy Ing. Jan Šustr, se sídlem Palachova 1777/7, 591 01 Žďár nad Sázavou, IČO: 05476356, DIČ: 8407024780, zapsaná v živnostenském rejstříku Městského úřadu Žďár nad Sázavou od 11. 10. 2016, evidenční číslo č.j.: MU/OŽ/2152/2016/kh/4, evidující úřad Městský úřad Žďár nad Sázavou (dále jen „my“). 

1.2 Provozujeme webové stránky obchodu hamparts.shop.

1.3 Nemáme pověřence pro ochranu osobních údajů. 

1.4 Tento dokument se nevztahuje na webové stránky a služby třetích stran, ke kterým lze získat přístup pomocí odkazů nacházejících se na stránkách hamparts.shop.

2. Cookies

2.1 Za účelem zlepšení kvality služeb a usnadnění jejich používání, zejména pak pro analýzu návštěvnosti a chování uživatelů, je využíváno tzv. cookies souborů.

2.2 Cookies jsou textové soubory, které webové stránky obchodu odešlou do prohlížeče resp. vašeho zařízení, ze kterého naše webové stránky prohlížíte. Umožňují nám vás rozeznat a podle toho přizpůsobit naše webové stránky, provést analýzu vašeho chování, zobrazit vám určitý obsah atp.

2.3 Při návštěvě rozhraní webového obchodu o vás můžeme shromažďovat určité informace jako jsou např. IP adresa (a z ní odvozená poloha), datum a čas přístupu na webovou stránku obchodu, informace o vašem zařízení, prohlížeči, operačním systému, nastavení vašeho jazyka a o vašem chování na webové stránce obchodu (např. jaké odkazy navštívíte a které zboží je zobrazeno).

2.4 Cookies soubory neumožňují identifikaci klienta a nemusí přímo obsahovat osobní údaje, avšak ve spojení s dalšími údaji mohou povahy osobních údajů nabývat.

3. Typy cookies, které používáme

3.1 Technické a funkční cookies jsou nezbytně nutné pro fungování webové stránky obchodu. Bez nich by bohužel nebylo možné vše zobrazit, nabídnout nebo provést správně.

3.2 Analytické cookies nám pomáhají analyzovat, jak fungují webové stránky obchodu z hlediska chování uživatelů. Díky nim můžeme webové stránky přizpůsobovat a případně měnit.

3.3 Marketingové cookies nám umožní zobrazovat vám obsah a reklamy v obecné formě nebo přizpůsobené vaší osobě.

4. Souhlas s využitím cookies

4.1 Při používání webové stránky obchodu souhlasíte s ukládáním souborů cookies na své zařízení a jejich dalším využitím.

4.2 U analytických a marketingových cookies můžete udělit souhlas nebo tyto soubory cookies zakázat prostřednictvím nastavení. Toto nastavení provedete při první návštěvě webové stránky obchodu, poté ho můžete kdykoliv změnit pomocí odkazu v patičce webové stránky.

4.3 Souhlas můžete také kdykoliv odvolat pomocí individuálního nastavení na svém koncovém zařízení. Můžete využít ve svém prohlížeči anonymního procházení webové stránky nebo si v prohlížeči ukládání cookies zcela zakázat. V takovém případě ovšem berete na vědomí, že blokace či vymazání souborů cookies může mít vliv na správnou funkčnost webové stránky obchodu. Více informací o cookies a o jejich blokaci naleznete na stránce internetcookies.com/disable-cookies/.

5. Cookies a třetí strany

5.1 Se soubory cookies pracujeme my, analytické a marketingové soubory jsou zpracovány prostřednictvím zpracovatelské služby:

a) Google Analytics – zaznamenává cookies a použití webu.

5.2 Nepředáváme osobní údaje do třetích zemí (země mimo EU) nebo mezinárodním organizacím kromě těch uvedených v tomto dokumentu. Údaje nebudou subjekty dále zpřístupňovány s tím, že kopii zpracovávaných údajů lze získat jejich prostřednictvím.

6. Práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

6.1 V případě, že se domníváte, že bylo porušeno vaše právo na ochranu osobních údajů, máte právo podat stížnost přímo u Úřadu pro ochranu osobních údajů (uoou.cz). Budeme ovšem rádi, když případné přešlapy budete řešit nejprve s námi prostřednictvím info@hamparts.shop.

7. Závěrečná ustanovení

7.1 Tento dokument Cookies je nedílnou součástí Obchodních podmínek.

7.2 Platná a účinná verze tohoto dokumentu je vždy dostupná na adrese https://hamparts.shop/content/cookies-czech.

7.3 Toto znění je platné a účinné od 30. května 2022 a nahrazuje veškeré předchozí znění Cookies včetně jejich dalších součástí.

7.4 Kontaktní údaje prodávajícího:

sídlo firmy: Palachova 1777/7, 591 01 Žďár nad Sázavou, Česká republika

provozovna a adresa pro doručování: Brněnská 326/34, 591 01 Žďár nad Sázavou, Česká republika

e-mailová adresa: info@hamparts.shop

telefon: +420 607 846 638

manuals

Home

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in